لیست اختراعات نوید افتاده رحمتی
دستگاه جدا كننده مغناطيسي ديويس تيوب با شدت ميدان بالا و كنترلر دبي جهت تعيين درصد كاني هماتيت و مگنيتيت در كانسنگ هاي آهندار مورد استفاده قرار مي گيرد.اين دستگاه در صنايع فولاد و آزمايشگاه هاي مواد معدني كاربرد دارد.جداكننده از يك لوله شيشه اي شيب دار (معمولا به زاويه 45 درجه كه قابل تنظيم مي باشد) كه بين دور سر قطب يك الكترومغناطيس كه شامل يك هسته آهني و سيم پيچ مسي است، قرار گرفته است. اين لوله توسط يك الكترو موتور در حال چرخش مي باشد و همچنين به طور مداوم به عقب و جلو به حركت در مي آيد. ماده اي كه بايد جدا شود از طريق لوله عبور مي كند. جزءهايي كه داراي قواي مغناطيسي هستند، توسط ميدان مغناطيسي نگه داشته مي شود در حالي كه ماده مغناطيسي ضعيف در لوله شسته مي شود. ايجاد ميدان مغناطيسي بالا به كمك طراحي ابعاد بهينه هسته آهني و سيم پيچ، افزايش دقت تست به كمك كنترل دبي آب عبوري با روتامتر، رابط كاربري آسان، تامين امنيت اپراتور در كار با ميدان مغناطيسي با شدت بالا و تمام اتوماتيك بودن دستگاه از ويژگي دستگاه طراحي شده مي باشد.
1- دستگاه نفوذ پذيري هواي بلين 2- جهت اندازه سطح مخصوص و نرمي نمونه (بلين) انواع پودر در زمينه مهندسي مواد و شيمي و خاك (صنايع فولاد، خاك، بتن و...) 3- دستگاه نفوذ پذيري هواي بلين ادعا شده جهت اندازه گيري سطح مخصوص (بلين) داراي تكرار پذيري در نمونه هاي با سطح مخصوص بالاي Cm2/gr 1700 است. اين مشكل در دستگاه هاي ديگر و با عملكرد مشابه مشاهده شده است. ايجاد جريان هواي ايجاد شده به واسطه تخلخل ذرات اين مشكل را برطرف نموده است. همچنين دستگاه هاي توليد شده با مكانيزم مشابه داراي محدوديت هاي در ذرات درشت و مشكلاتي از قبيل عدم كنترل سرعت سيال مانومتر، عدم محافظت از شيشه مانومتر U شكل و ورود سيال به محفظه الكتريكي دستگاه را دارا مي باشند. به ترتيب براي هر بخش تعبيه سنسور هاي چشمي با اصول مهندسي، كنترل توان مكش پمپ با توجه به جو اتمسفري و نوع نمونه با طراحي مدار الكتريكي و اتوماسيون، ايجاد محفظه جداكننده سيال و هوا استفاده شده است.
دستگاه الك جت هوا داراي سه الك با دمنده هوا به منظور بررسي دانه بندي و توزيع اندازه ذرات انواع نمونه پودر و كنسانتره مواد معدني مورد استفاده قرار ميگيرد، اختراع مذكور در آزمايشگاه هاي مهندسي معدن و مواد و همچنين صنعت فولاد و معدن بسيار پر كاربرد است. دستگاه الك جت هوا داراي سه الك در مقايسه با دستگاه هاي مشابه خطاهاي كاربري را كاهش داده و تكرار پذيري نتايج را افزايش مي دهد. اين مهم با استفاده از تعبيه سه حفره بر روي سطح هوادهي (كه الك ها روي اين حفرات قرار مي گيرند) به جاي يك حفره صورت گرفته است. به كمك اين تغيير امكان روند غربالگري وزن مشخصي از نمونه پودر توسط سه سايز الك متفاوت با عملكرد يكسان به طور همزمان فراهم شده است. همچنين براي ايجاد بهتر اغتشاش و يكنواختي نمونه پودر موجود بر روي الك ها از يك دمنده هوا با توانايي كنترلر ميزان هواي ورودي استفاده شده است.
دستگاه نمونه گير اتوماتيك دو مرحله اي دوغاب و سيالات با ذرات معلق جهت نمونه برداري از لوله هاي عمودي حامل انواع نمونه هاي دوغاب (آهن، روي،سرب، نيكل و .. ) و سوسپانسيون ها مورد استفاده قرار مي گيرد. اين نمونه گير متشكل از يك مخزن اصلي با يك لوله ورودي و خروجي است كه در مسير خط لوله عمودي واقع مي شود. نمونه گير خوراك دوغاب را از طريق يك تيغه برش دهنده از خط لوله اصلي دريافت مي كند، اين تيغه به يك لوله جدا كننده متصل شده است كه نمونه گرفته شده به مخزن دوم منتقل مي كند و همين رويه در نمونه گير ثانويه صورت مي گيرد. تيغه هاي برش دهنده و لوله جدا كننده در هر دو مخزن به كمك موتور و گيربكس مجزا به صورت دوار به حركت در مي آيد، و نمونه برداشته شده را از خط لوله اصلي جدا مي كند، تعداد دور، سرعت حركت، زمان چرخش تيغه برش دهنده جريان توسط كنترلر دستگاه قابل تنظيم است. مواد اضافي خارج شده از هر دو مخزن به جريان در لوله اصلي باز گردانده مي شود.
دستگاه نمونه گير مواد چسبنده و غليظ همراه با فيدر ارتعاشي و نگهدارنده مخصوص به منظور نمونه گيري دقيق و صحيح با رعايت اصول اوليه مطابق با استانداردهاي جهاني از مواد چسبنده و غليظ، طراحي شده است. يكي از اساسي ترين الزامات در نمونه گيري صحيح، شانس برابر تمامي قسمت هاي انباشته در نمونه برداري است. بهترين نقطه براي دستيابي به اين مهم، نقاط انتقال بين نوار نقاله و محل ريزش است. در اين نقاط كل مقطع عرضي جريان انباشته قابل نمونه برداريست. دريافت نمونه از كل سطح مقطع در يك زمان واحد، مناسب ترين روش براي دريافت نمونه از اين نقاط مي باشد. دستگاه حاضر با حركت عرضي به صورت رفت و برگشتي در جهت طول نوار نقاله مي تواند در يك لحظه از كل سطح مقطع نمونه گيري انجام دهد، تيغه نمونه گير مجهز به سيستم چرخش تيغه مارپيچ استيل بود و با حركت آن نمونه در تيغه به حركت در مي-آيد. تيغه در انتهاي مسير حركت نمونه گرفته شده را بر روي فيدر ارتعاشي تخليه مي كند و به كمك فيدر نمونه دريافت شده را در ظروف مخصوص سر ريز مي شود.
هدف اصلي نمونه گيري در تمامي صنايع ها، بررسي خواص فيزيكي و شيميايي ماده يا محصول توليدي به منظور دستيابي به نتيجه اي قابل استناد در ارتباط با تمام ماده مورد نظر مي باشد. روش هايي مختلفي جهت نمونه گيري صحيح از توده مواد انباشته شده در استاندارد هاي مختلف ذكر شده است. يكي از اساسي ترين الزامات در نمونه گيري صحيح، شانس برابر تمامي قسمت هاي انباشته در نمونه برداري است. هرگونه انحراف از اين الزام موجب ظهور نتايج غيرقابل قبول از منظر صحت و دقت خواهد شد. جهت بررسي عملكرد خط توليد در تمامي فرآيند ها و در نتيجه ارائه محصول با كيفيت مي بايست كنترل كيفي خط به صورت مداوم انجام شود. پياده سازي دستگاه حال حاضر به منظور نصب رو به رو و يا زير نوار نقاله ريزشي و يا هر مجرا و كانالي كه در مسير خط توليد بوده و نمونه به صورت ريزشي از آن خارج مي شود، قابل اعمال است. نمونه قابل برداشت مي تواند مواد مختلف (ريز دانه، گرانولي، دانه بندي و ...) مانند: گندله، آهن اسفنجي، دانه بندي موجود در مواد معدني، غلات، مواد غذايي، گرانول هاي شيميايي و ... را شامل شود. اين سيستم نمونه گيري شامل چند جزء اصلي كه عبارتند از: تيغه چرخان نمونه گير كه بر اساس استانداردهاي جهاني موجود از جمله ISO 3082 طراحي شده است، كاور و ستونهاي نگهدارنده، دوربين هاي پايش خط و تيغه ، نازل هاي هواي فشار بالاي شستشوي تيغه ، موتور و گيربكس، سنسورها و سوئيچ هاي محدود كننده و سنجشي، هاپر و فيدر ارتعاشي به همراه لودسل، مقسم چرخشي، شوت لرزان هدايت كننده دورريز ، ظرف مخصوص نگهدارنده نمونه و بالابر كاوربندي شده دستگاه به همراه تابلو برق هاي كنترلي و نمايش دهنده وضعيت كنترلي دستگاه مي باشد.عملكرد كلي سيستم نمونه گيري به اين صورت در نظر گرفته شده است كه با چرخش يك تيغه چرخان در محل ريزش نوار نقاله، نمونه عبوري از نوار دريافت شده و از طريق لوله متصل به تيغه به تقسيم كننده و از آنجا به ظرف ذخيره سازي منتقل مي شود. اين ظرف به كمك مكانيزم انتقال در نظر گرفته شده، به محل مناسبي جهت برداشت توسط اپراتو نمونه بردار منتقل مي گردد.
موارد یافت شده: 6